Iedere week een wisselende CHEF'S AKTIE 3 gangen keuzemenu €19.95
maandag tm donderdag (uitgezonderd feestdagen)

16 juli tm 19 juli 2018

Franse UienSoep of TomatenSoep
-----
Zeewolf geserveerd met mosselen of varkenshaas met saus naar keuze
-----
Aardbeien rabarber mousse of koffie naar keuze


 

De Gouden Karper maakt gebruik van cookies

Op 5 juni 2012 is de nieuwe telecomwet ingegaan waarbij elke website verplicht is gesteld om uit te leggen welke cookies er worden geplaatst en waarom. Als bezoeker van de site heb je de keuze om deze cookies te accepteren of niet.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Met cookies kan de server de browser opnieuw herkennen en bijhouden wat je in het verleden op de website hebt gedaan. De Gouden Karper gebruikt cookies om je instellingen en voorkeuren te onthouden en om daarmee een volgend bezoek aan de site gemakkelijker te maken. Met cookies zijn ook de social buttons bovenaan de site zichtbaar en heb je de mogelijkheid om informatie op jouw social media kanalen te delen.
NB. Cookies worden niét gebruikt om privégegevens van je computer te halen of wachtwoorden te achterhalen.

Wat gebeurt er als je de cookies uitzet?
  1. Je persoonlijke instellingen worden niet meer onthouden.
  2. De social buttons (Facebook, Linked, Twitter, Youtube) zijn niet meer zichtbaar waardoor je informatie en artikelen van De Gouden Karper niet kunt delen
  3. Cookies zorgen er ook voor dat een website goed wordt weergegeven. Zet je de cookies uit, dan is het mogelijk dat de website niet meer optimaal functioneert en je niet altijd van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken.

Liever geen cookies?
Wil je liever geen gebruik maken van cookies, dan kun je deze op elk gewenst moment uitzetten via je browser. Klik op het logo van de browser die je gebruikt voor informatie over het aanpassen van het gebruik van cookies.
 
Google Chrome Internet Explorer Mozilla Firefox Safari Opera

Lees hieronder het privacy statement van De Gouden Karper


Privacy statement

De Gouden Karper respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving behandeld en vastgelegd in een bestand dat is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op, de website van De Gouden Karper. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

De Gouden Karper gebruikt uw persoonsgegevens om webstatistieken te ontwikkelen. Ook kan het voorkomen dat De Gouden Karper u per e-mail benadert om deel te nemen aan marktonderzoek ter verbetering van haar producten en/of dienstverlening. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Persoonsgegevens die wij verwerken
De Gouden Karper verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@degoudenkarper.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
De Gouden Karper verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming
De Gouden Karper neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van De Gouden Karper) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
De Gouden Karper bewaart je persoonsgegevens om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Indien je jouw gegevens bij ons wenst te verwijderen kun je ons een e-mail sturen op: info@degoudenkarper.nl

Delen van persoonsgegevens met derden
De Gouden Karper verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Gouden Karper en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@degoudenkarper.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. De Gouden Karper wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
De Gouden Karper neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@degoudenkarper.nl. De Gouden Karper heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
- TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.


Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan de website naar uw computer wordt gestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Met cookies kan de server de browser opnieuw herkennen en bijhouden wat u in het verleden heeft gedaan. De Gouden Karper gebruikt cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden om een volgend bezoek aan de website makkelijker te maken.

Deze website maakt tevens gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Ook Google Analytics maakt gebruik van “cookies”. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Indien u vragen mocht hebben over het privacybeleid van De Gouden Karper dan kunt u per e-mail contact opnemen met De Gouden Karper: info@degoudenkarper.nl

Openingstijden

DE GOUDEN KARPER is een restaurant en hotel
7 dagen in de week open vanaf 0800u


Keuken: 1000u tot 2100u


TEL NR 072 502 12 82
info@degoudenkarper.nl

Hotel checkin tot 2000u
Hotel check-out tot 1100u
 

Partners


www.restaurantcirkus.nl/

snackbar salto heerhugowaard
www.saltoheerhugowaard.nl

Rustenburgerweg 161
1703 RV  Heerhugowaard